Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!
Lectii de Tango - Tabara de Tango

Tabara de Tango, Breaza 2011 are ca tema MISTERUL, motiv pentru care organizatorii si profesorii invitati se straduiesc sa va dezvaluie cateva secrete bazate pe un paradox in Tango: mult din ce se vede nu e acolo si mult din ce nu se vede e acolo! Daca nu ati inteles mesajul nici dupa ce mai tarziu detaliem pe site, e si mai mult cazul sa veniti in Tabara!...In curand  vom scrie tematica pe site astfel incat sa o intelegem si noi!
Vineri, 7 octombrie
18.30-20.00 Curs tango 1
Sambata, 8 octombrie
11.30-13.00 Curs tango C2
13.15-14.45 Curs tango C3
16.00-18.30
teorie si practica bla-bla-ngo cu profesorii invitati
Duminica, 9 octombrie
12.00-13.30 Curs tango C4
13.45-15.00 Curs chacarera+rock'n'roll
16.00-20.00 practica

Te invitam sa descoperi frumusetea Tangoului, misterul si paradoxurile sale, in pachetul de 4 lectii, luate -pe bune!- in serios de profesorii de tango....

Lucian si Monica...
Pentru ca Lucian face pasii mai rapizi si mai mari decit Monica, El s-a hotarit sa ii ofere Monicai un avans de un pas. Lucian trebuie acum sa o ajunga pe Monica din urma. Desi el este mult mai rapid, Lucian nu o va ajunge niciodata pe Monica. Iata de ce: Monica are un pas in fata. Lucian face si el un pas, pentru a o ajunge, dar in acest timp, Monica face si ea un pas mic de-al ei, deci va fi in continuare inaintea lui. In timp ce Lucian face acest pas mic al Monicai pentru a o ajunge din urma, Monica mai face unul, la fel de mic, deci tot inaintea lui va fi. In consecinta, desi Lucian este mult mai rapid decit Monica, nu o va putea ajunge niciodata. Nu ratati lectia lor: lucrurile mici care fac diferente mari in tango.

Andrei si Andreea...
...danseaza. La un moment dat, Andrei ii conduce Andreei un pas lateral. Andreea e pregatita sa faca un pas lateral, dar in ultimul moment Andrei se razgindeste si conduce un pas spate. Binevoitoare, Andreea raspunde cu un pas spate. Andrei opreste dansul si o apostrofeaza pe Andreea: "de ce nu ai facut pas lateral?" Andreea: "pentru ca ai condus un pas spate!" Andrei : "ba nu, eu initial am condus un pas lateral." Andreea: "pai atunci tu de ce nu ai facut pas lateral?" Andrei: "pentru ca am condus un pas spate." Daca vreti sa aflati solutia acestei probleme trebuie sa asistati la lectia de structura a dansului in tango/vals/milonga, cu Andrei si Andreea.

Razvan si Laura...
...ne-au promis ca vor executa un element de tango nuevo intr-una din cele 3 zile ale taberei, dar ziua in care il va face nu ne-au spus-o, astfel incit sa fie neaparat o surpriza pentru noi. Am tras insa concluzia ca nu vor executa acest element in niciuna din cele 3 zile. Iata de ce: daca ar face elementul duminica, atunci nu va fi o surpriza pentru noi, pentru ca ar fi ultima zi in care ar putea sa il faca. Daca l-ar executa simbata, tot nu ne va surprinde, pentru ca duminica este deja eliminata, deci nu ar mai avea alta zi in care s-o faca. Dupa ce am eliminat si simbata si duminica ca zile posibile pentru un astfel de eveniment, atunci nici vineri nu ar fi o surpriza pentru noi. In consecinta, concluzia noastra este ca Razvan si Laura nu vor efectua niciodata un element de tango nuevo. In aceste conditii, daca totusi vor alege de exemplu simbata pentru a face un element de tango nuevo, atunci cu siguranta vom fi foarte surprinsi. Lectia lor: cum construim un dans - tango salon.

Lucia...
Ion si Maria se indreapta catre lectia de milonga a fabricii de tango. La fabrica de tango sint 3 instructoare, Lucia, Raluca si Oana, dar nu intotdeauna toate 3 sint acolo. Lui Ion ii place cel mai mult sa ia lectii de la Lucia. El stie ca va gasi la lectie cel putin una din cele 3, si mai stie ca Raluca si Oana sint nedespartite, deci daca Raluca nu e la lectie, nici Oana nu va fi. Maria insista ca Lucia va fi acolo cu siguranta. Si o demonstreaza logic: sa presupunem ca Lucia este plecata. In acest caz, daca si Raluca e plecata, atunci si Oana va fi plecata, impreuna cu Raluca. Dar la lectie va fi gasita cel putin una din cele trei, in consecinta Lucia va fi prezenta la lectia de milonga, indiferent daca este sau nu este prezenta.

Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact


 

Lucian si Monica

Ca organizatori, noi dorim sa aducem participantilor taberei Libertatea de Alegere si Bucuria de a dansa Tango.

Andrei Andreea

Fondatori ai binecunoscutei Case de Tango, Andrei si Andreea aduc la fiecare editie a taberei Creativitate si Conexiune in Tango.

Razvan si Laura

Profesori-pilon ai scolii Tango Brujo, RyL aduc inca o data participantilor taberei Simplitatea si Eleganta din Tango.

Lucia Mirzan

Fondatoare a scolii Fabrica de Tango, Lucia ne aminteste mereu de Esenta si Traditia Tangoului de Buenos Aires.