Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!
KUMFU 2010?

video Tabara de Tango 2010
Demonstratii profesori, participanti, cursuri, surprize...

                           

Baile de Los Maestros,
Milonga de "Bine ati venit!(mai sunteti?!)", Breaza, 8 octombrie 2010, Marian & Oana, Razvan & Laura, Andrei & Andreea, Lucian & Monica

Lectii de tango in Tabara (colaj),
Breaza, 9-10 octombrie 2010,
 Marian & Oana, Razvan & Laura, Andrei & Andreea, Lucian & Monica   - upload in curand-

Milonga in Tabara de Tango (colaj), Breaza, 9-10 octombrie 2010

 -
upload in curand-
       

Marian & Oana,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango, 1

Marian & Oana,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango, Color Tango 
- "Pavadita"

Marian & Oana,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango (alternativ, Toto Cutugno)

       

Andrei & Andreea,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango,
1

Andrei & Andreea,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango (alternativ)

Andrei & Andreea,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango-vals, 3

       

Razvan & Laura,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango, 1

Razvan & Laura,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango, 2

Razvan & Laura,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango-milonga

       

Lucian & Monica,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango,
Julio Iglesias - "A media luz"

Lucian & Monica,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango-milonga, Edgardo Donato
- "La milonga que faltaba"

Lucian & Monica,
Breaza, 9 octombrie 2010,
 Demonstratie tango, Hector Varela 
- "Fueron tres anos"

Milongile, demonstratiile si cursurile au fost intens gustate de cei peste 100 de participanti (110). 

Profesorii s-au gandit ei [si ras(z)gandit] si au venit cu o tematica interesanta (pacat ca doar pentru ei!).  s-au straduit sa daruiasca ce au stiut ei mai bun (unii spun ca au reustit, scepticii vin si anul asta!). 

Serile au fost pline de surprize atat din partea organizatorilor (demonstratii de dans ale profesorilor invitati, demonstratie de dans sportiv: Corina si Lucian, seara participantilor cu concurs de dans si premii, dj recunoscuti care au pus o muzica reusita a/tipica de tango, locatie deosebita, vin si gustari din partea casei etc.), seri de milongas unde distantele dintre oameni si orase s-au redus la un abrazo, eventual "muy cerrado"!

Organizarea a fost, spunem noi, mai buna decat in 2009, dar tot cu unele mici probleme (vezi poezia Cubul a lui Nichita Stanescu!) care au fost exceptia care confirma regula. In concluzie cei care s-au simtit bine in 2010 ne-au zis noua, cei care nu s-au simtit bine au zis altora (am fi vrut sa fie invers...).

Profesorii s-au straduit sa daruiasca ce au stiut ei mai bun (unii spun ca au reustit, scepticii vin si anul asta!)
Razvan si Laura www.tangobrujo.ro
Andrei si Andreea www.casadetango.ro
Marian si Oana www.casadetango.ro
Lucian si Monica www.lucianymonica.ro

alBUM foto 2010 

Lectiile au fost amuzante, total diferite, dar gandite unitar, si preparate, ca de obicei, din ingrediente si maniere de a gati diferite, rezultand propria salata (de varza) reusita:

In cadrul celei de a doua editii a "Taberei de creatie (de tango) - Spiritul traditiei si arta contemporana" participantii au deprins noi mestesuguri de la initiatii in acest domeniu.·Sambata si·duminica(Doamne-Doamne ne-a dat dezlegare·sa lucram duminica) tainele mestesugurilor de tango au fost dezlegate, astfel:
C1- "Eticheta la milonga" Maio. Relansarea tango-ului din ultimii ani a facut posibila dezvoltarea faptului social numit milonga; mestesugarii emeriti Marian si Oana (MArian·Y Oana)··ne vor ajuta sa investigam acest domeniu in dublu sens, al traditiei si al modernitatii.
C2- "Sacada si circularitate pe sensul de dans" Limo·– o documentare riguroasa in jurul dascalilor Lucian si Monica (Lucian Y MOnica) asupra tehnicilor de constructie vizuala si spirituala a locului impregnat de istoria tangoului in conformitate cu traditia.
C3- "Gestionarea spatiului la milonga" Aia·– crearea unui climat de disciplina colectiva si de disputa colocviala intre artistii dansatori de tango aflati in plina actiune, in scopul relansarii creativitatii. Prezinta: Andrei si Andreea (Andrei Y Andreea).
C4- "Milonga grabita incet" Rila·– protagonistii Razvan si Laura (Razvan Y LAura) vin la aceasta tabara de creatie cu un studiu asupra peisajului paradoxal al unui tango rapid dansat incet, astazi puternic supus transformarilor sociale aferente epocii vitezei in care traim.

Si pentru ca atmosfera sa fie una destinsa, a fost programata si terapia “bla-blango”: discutie cu profesorii despre secretele lor ca dansatori si cuplu (in tango!). Terapia, initiata in 2009, a adus roade in 2010; este una de termen lung si FOARTE lung, unii clacand in Tango dupa ce, in urma discutiilor de grup (de genul "I am X and I am a tangoholic..."), s-au dat raspunsuri existentiale precum: "Daca eu vreau, dar partenera nu vrea, o siluiesc sau o conving?! ...", "Vreau si eu sa fac adornos ca maestrele din Bs As! Putem face un curs intensiv sa imi iasa perfect?!", "In tango profesorul meu imi spune: ca sa alergi trebuie mai intai sa mergi. Ce fac daca eu vreau doar sa dansez?", "O calc foarte des. Unde ar mai trebui sa lucreze ea?!" etc. 

Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact

 
planu2011