Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!

Milongile, demonstratiile si cursurile au fost intens gustate de cei peste 100 de participanti (101). vezi si sectiunea foto si video (vizionarea anumitor materiale se va face numai cu acordul parintilor!) 

Serile au fost pline de surprize atat din partea organizatorilor (demonstratii de dans ale profesorilor invitati: Andrei si Andreea, Catalin si Diana, Lucian si Monica, demonstratie de dans sportiv: Corina si Lucian, seara participantilor cu concurs de dans si premii, dj recunoscuti care au pus o muzica reusita a/tipica de tango, locatie deosebita, vin si gustari din partea casei etc.), cat si din partea participantilor (pentru a pastra nepatata integritatea morala a persoanelor implicate, unele marturii compromitatoare de la afterparty-uri - foto, video, imagini vizuale - au solicitat distrugerea lor de pe suportul fizic si psihic)!

Organizarea a fost reusita, cu unele mici probleme; ele au fost depasite datorita indulgentei participantilor si geniului organizator (= Monica!). Iar daca ne-au vorbit de rau, nu vor avea oportunitatea sa va impartasesca opinia lor in tabara asta.

Video Tabara de Tango 2009

[upload in curand]

Foto Tabara de Tango 2009

  

Profesorii s-au straduit sa daruiasca ce au stiut ei mai bun (unii spun ca au reustit, scepticii vin si anul asta!)
Catalin si Diana www.tangobrujo.ro
Andrei si Andreea www.casadetango.ro
Lucian si Monica www.lucianymonica.ro

Lectiile au fost amuzante, degajate, din ingrediente si maniere de a gati diferite rezultand propria salata (de varza) reusita:

Cercul de conexiune: “Familia – nucleul societatii”. Cuplul – nucleu de propasire artistica a spiritului creator in societate. Sub aceste auspicii se va analiza rolul barbatului – conducator iubit, fierbinte omagiu,precum si rolul femeii – factor activ pentru progress continuu.

Cercul de muzicalitate: „Pasi spre viitor”. Tema de studiu: introducere in politica de aplicare creatoare a variatiilor de mers „tot inainte” in conditiile impuse de coordonatele si armoniile muzicale aferente marilor impliniri ale Epocii de Aur a Tangoului.

Cercul de improvizatie: “Noi despre noi insine”. Acest cerc va cuprinde teme despre amplasarea rationala a fortelor artistice proprii, precum si resorturile autodepasirii. Se va urmari construirea unui cadru propice al afirmarii si dezvoltarii personalitatii umane.

Cercul de sacade si baride: “Chezasia marilor victorii”. Tema de studiu: gestionarea eficienta a obstacolelor pe drumul progresului si prosperitatii – optiuni fundamentale in jocul de picioare si scoaterea la iveala a aparentelor inselatoare.

Cercul de volcade si colgade: “Coloana infinita”. Scaderea importului de preconceptii si cresterea exportului de incredere, cerinte ale unei economii echilibrate in cuplu. Vor participa tineri cu inclinatii catre actiunile de recuperare, reconditionare, refolosire.

Cercul de boleo si gancio: „Chemarile capodoperelor”. Vom urca impreuna noi trepte in lupta pentru depasirea recoltei de figuri pe metru patrat din urmatorul cincinal, prin explorarea relatiei boleo-gancio: unitate, (in)dependenta, suveranitate.

Recapitulare cu tema “Idei si dialog”. Cele 3 cupluri de instructori calauzitori spre inalte culmi vor sustine o reuniune plenara comuna de recapitulare, consemnari si ginduri. Cele mai marete realizari vor fi premiate cu vibrante omagii.

 

Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact

 
planu2011