Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!
icn_ceenouin2011b

Pentru a intelege NOUL trebuie inteles vechiul: Tabara de Tango a inceput in 2009 si in fiecare an a reusit sa fie mereu altfel!

In 2009 aveam 105 participanti, majoritatea din Bucuresti si Brasov, si 3 scoli de tango .Tema taberei a fost "aleasa" inconstient: SURPRIZA (nici noi, organizatorii nu stiam ce avea sa se intample: surprize la cazare - am inghetat niste oameni!, surprize la masa - am lasat flamanzi pe vreo doi!, surprize la demonstratii (Cata stie :)), surpriza la finalul lectiilor de tango ("bla-blango"- piece de resistence), surprize MAI ALES la seara participantilor (pentru a pastra nepatata integritatea morala a persoanelor implicate, unele marturii compromitatoare de la afterparty-uri - foto, video, imagini vizuale - au solicitat distrugerea lor de pe suportul fizic si psihic!).

In 2010 aveam 110 participanti, majoritatea din Bucuresti, Brasov, Cluj si Constanta, si 3.5 scoli de tango (perechile Aia si Maio erau ambele de la Casa de Tango). Tema taberei a fost JOACA (realizarea logo-ului "press play" si indemnul "nu uita sa te joci" de pe flyerele 2010 - vezi si clipul "nu uita sa te joci"de pe prima pagina). Joaca am avut si la cazare (in mansarda!), la masa (unde" ne-a mancat" sa avem ovo-vegetarieni, lacto-vegetarieni,semi-vegetarieni, pseudo-vegetarieni, cvasi-vegetarieni, pe de o parte, si pe de alta, carnivori invidiosi pe ce mananca cei din prima lista), joaca la demonstratii (a se vedea demonstratiile Andreea, Laura, Oana!), joaca am avut si cu cel mai tinar participant (Carina - 3 luni), joaca am avut din plin la seminarii (vezi milonga de tip Maio).

In 2011 preconizam 115 participanti, majoritatea din ... tara, si 4 scoli de tango (profesori cu greutate - faceti abstractie de Laurita! - intr-o formatie serioasa, variata si pregatita sa va satisfaca (aproape) toate dorintele. Tema taberei este MISTERUL. Pregatiti-va sa descoperiti din secretele Tango-ului si din secretele profesorilor, pregatiti-va sa va convingeti singuri ca nu tot ceea ce  vedeti e acolo, si ca mult din ce nu vedeti e totusi acolo! (iar se ia Monica de mine ca nu e clar pentru cei care citesc!) 

Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact

 
planu2011