Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!

Tabara de Tango, in putine cuvinte, este o TABARA, cu TANGO! Participantii vor avea parte de 3 zile si 3 nopti de distractie maxima in Breaza intr-o locatie minunata la munte (departe de grijile cotidiene si de stresul orasului)! In acelasi timp se va studia caracterul profund al Tangoului Argentinian, intr-o maniera degajata, in seria omogena de cursuri oferite de profesori de tango cu experienta, iar seara se va crea o atmosfera unica de milonga! [uau, asta chiar a sunat serios!]

Ajunsa la a III-a editie, Tabara de Tango a reusit sa aduca impreuna in 2009 si 2010 peste 200 de participanti, alaturi de profesorii Lucian si Monica (adica noi) si profesori din scoli de tango de referinta din tara (Casa de Tango si Tango Brujo). Intrucat motto-ul nostru este "Noi luam distractia in serios", in 2011 am continuat sa invitam profesori cu greutate (faceti abstractie de Laurita!)(Casa de Tango, Tango Brujo si Fabrica de Tango) intr-o formatie serioasa, variata si pregatita sa va satisfaca (aproape) toate dorintele [speram ca pe viitor si alte scoli din Bucuresti/tara sa accepte invitatia de a preda alaturi de noi, Lucian si Monica, la Breaza, in incercarea de a aduce laolalta, intr-un context distins, dar mai ales destins, cat mai multi iubitori de tango argentinian pentru a-si impartasi propria experienta].

<
a href="http://1canadianxpills.com/">1canadianxpills.com

Tabara de Tango se adreseaza celor deja initiati in Tango si celor avansati (vezi si sectiunea cine sunt participantii), dar a fost creata in special pentru ceicare (inca mai) cred ca Tangoul Argentinian NU este pentru ei, desi tanjesc sa-i descopere misterele. Tangoul reprezinta simplitate: esenta, eleganta, muzicalitate, poveste; pentru a ajunge la aceasta simplitate si autenticitate a Tangoului (asa cum a fost creat in Buenos Aires si Montevideo) trebuie sa iti (re)descoperi propriul adevar si propria filosofie (uneori de dans, alteori de viata). Noi, Lucian si Monica, alaturi de profesorii invitati, credem in frumusetea Tangoului si in propriul tau adevar de care trebuie sa fii constient si bucuros, de aceea te invitam la Breaza, nu pentru a-ti spune ce stim (despre) noi prin tango, ci sa aflam ce nu stim (despre) noi prin tango.

Va asteptam cu drag in 7-9 octombrie 2011, LyM

 Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact  

 

Lucian si Monica

Ca organizatori, noi dorim sa aducem participantilor taberei Libertatea de Alegere si Bucuria de a dansa Tango.

Andrei Andreea

Fondatori ai binecunoscutei Case de Tango, Andrei si Andreea aduc la fiecare editie a taberei Creativitate si Conexiune in Tango.

Razvan si Laura

Profesori-pilon ai scolii Tango Brujo, RyL aduc inca o data participantilor taberei Simplitatea si Eleganta din Tango.

Lucia Mirzan

Fondatoare a scolii Fabrica de Tango, Lucia ne aminteste mereu de Esenta si Traditia Tangoului de Buenos Aires.