Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!

Cazarea·are loc in 3 locatii:

Vila 1 se afla in cadrul complexului Studio Dance Barna , unde se tin cursurile si milongile (tot·aici se ia·micul dejun - interior sau pe terasa).·Vila1 este complet utilata,·fiecare camera (4 si 6 paturi) avand televizor, dus si grup sanitar proprii.
vila1-01 vila1-01 vila1-01 vila1-01 vila1-01·
Vila 2se afla la o distanta de 5min pe jos·de complexul Barna si are·un farmec aparte ( camere de 4 si 6 paturi, mansarda cu 20 locuri, camera "bunicilor", crama, barbecue, mini-salon practica dans·etc.),·cu utilitati multiple pe fiecare etaj).
vila1-01 vila1-01 vila1-01vila1-01 vila1-01vila1-01 vila1-01 vila1-01 vila1-01 vila1-01

Complexul de pensiuni, situat la 7-10min. pe jos de complexul Barna si in apropierea Vilei2 (3min)·va ofera mult spatiu si un sentiment inedit de tabara, prin asezarea celor 6 pensiuni una langa cealalta. Pensiunile·sunt dotate modern cu tv + cablu, incalzire centrala si bai proprii.·In complex mai exista·un salon de infrumusetare, teren de fotbal-tenis cu nocturna, masa de tenis, loc de joaca pentru copii si un foisor cu gratar.

Cum ma cazez?
Odata ajuns in Breaza, CeChinulTau se va face·la complexul Studio Dance Barna, iti vom oferi Programul taberei, apoi te vom conduce,·in masinile voastre, catre locatiile de cazare.

Parcarea·Fiecare locatie are un numar suficient de locuri de parcare pentru linistea voastra (nu CA IN BUCURESTI!!!).

Plangeri si returnariTabara este conceputa ca un pachet de Tabara complet·(detalierea pachetului aici). In cazul in care doresti sa participi partial la tabara (adica sa iei doar o bucatica de distractie - ceea ce contravine spiritului Taberei- nu ca am vrea noi sa te convingem! vezi 101 motive sa nu vii), se poate veni cand se doreste, pachetul partial avand urmatoarele preturi: 350 RON (>4paturi) si 400RON (pensiuni 2 paturi); adica la fel! Reamintim ca extra noaptea de duminica costa 50RON si·te rugam sa·ne comunici din timp daca se doreste (nu de alta, dar in masina nu se doarme prea bine!)

Pentru orice (ne)lamurire privind·cazarea (nr.paturi, tip camera, vila1/ vila2/pensiune, nr. nopti) sau masa (regim alimentar special- vegetarian, regim, post etc.) conteaza-ne.

Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact

 
planu2011