Inchide

Felicitari!
Nu ai ascultat indemnul!
Esti un candidat ideal pentru Tabara de Tango!
Viata este o suita de alegeri. Traieste-ti viata!

 

 

 

 

 

 

NU DESCHIDE!!!
buy clomid without prescription uk

Tabara de Tango are loc in localitatea Breaza (pe DN1, la 104km de Bucuresti, 67km de Brasov clic alte distante) fiind gazduit de complexul de dans  Dance Club Barna.

Cazarea se face in cele 2 vile din componenta complexului Barna (Vila1-in locatie si Vila2-5min pe jos), precum si in complexul de pensiuni din apropiere (5-10min pe jos). Mesele, in functie de timpul servirii, se iau fie in locatie-complexul Barna, fie in restaurantul din apropiere. Complexul de dans Barna  este dotat cu o Sala de dans generoasa de 500m2 (parchet special de dans si cu ambianta deoasebita de bal). Are in componenta o vila complet utilata (Vila1) cu camere de 4 si 6 paturi, cu televizor, dus si grup sanitar propriu. Vila2 are un farmec aparte (vezi mansarda de 20 locuri) si este situata in imediata vecinatate a complexului Barna (5min). Toate facilitatile sunt in locatii. Complexul de pensiuni din apropierea Vilei2 (3min) va ofera mult spatiu si un sentiment inedit de tabara, prin asezarea celor 6 pensiuni una langa cealalta. Pensiunile sunt dotate modern cu tv + cablu, incalzire centrala si bai proprii. In complex mai exista un salon de infrumusetare, teren de fotbal-tenis cu nocturna, masa de tenis, loc de joaca pentru copii si un foisor cu gratar. [mai multe detalii despre conditiile de cazare si masa, precum si foto gasiti aici]

Despre orasul Breaza
Oras in judetul Prahova, cu o populatie de 18 mii de locuitori. A fost declarat statiune balneoclimaterica in anul 1928, calitatea aerului fiind comparata cu cea din Davos. Prima atestare documentara se considera a fi cea din 1503 din Registrele Brasovului. Localitatea se afla in zona subcarpatica, la o altitudine de 380-450m, pe o terasa situata la o inaltime de 50-60m deasupra albiei raului Prahova. Temperatura medie este de 19,6C, iar, statistic, 129 de zile din an sunt senine.

Program Preturi Profi Lectii Locatii Cazare Foto Inscrieri Contact

 
planu2011